top of page
Image 2.png
Over Nina.png

Hai, Ik ben Nina, een hele enthousiaste en positieve regelaar!

Wat leuk jullie te ontmoeten!

Ik help jullie graag om jullie magische dag te organiseren.

Als ik tijdens de bruiloft het bruidspaar alleen maar zie genieten en ontspannen zijn, is mijn doel bereikt! Het is belangrijk voor mij dat jullie mooie dag ook echt vormgegeven wordt zoals jullie het willen. Niet omdat het zo 'hoort' maar wat jullie zelf belangrijk vinden. Zodat het ook een hele persoonlijke bruiloft wordt, precies zoals jullie het voor ogen hebben. Ik denk daar graag creatief in mee.

Ik woon in het prachtige Amsterdam samen met mijn vriend en ons zoontje Luca.

10 jaar geleden heb ik mijn eerste bruiloft georganiseerd voor mijn zus in Amsterdam. Om met verschillende leveranciers te werken en het eindresultaat te zien, vond ik geweldig! Ik wilde hier meer mee gaan doen.

Ik heb vervolgens jarenlang, naast mijn vaste baan als Digital Project Manager, prachtige bruiloften mogen organiseren.

Image 2.png
Trouwenmetnina brand

Elke bruiloft is anders en maak er dan ook steeds een nieuw liefdes project van met volle aandacht, maatwerk en oog voor detail! Het is niet alleen het organiseren wat ik super leuk vind om te doen. Maar ook wetende dat je een onderdeel bent bij het waarmaken van iemands prachtige & onvergetelijke dag. Dat voelt voor mij als een klein geluksmomentje. Wat ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal en ik zou jullie graag willen leren kennen!

Meer weten? Leuk! Stuur mij een berichtje

Uiteindelijk ben ik echt mijn passie gaan volgen en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Trouwenmetnina is een groot succes en ik ben heel blij dat ik al zoveel mooie bruiloften heb mogen organiseren.

Ik ben Weddingplanner in Amsterdam en door heel Nederland. En daarnaast organiseer ik bruiloften in Spanje en op Ibiza.

Mijn streven is dat alle bruidsparen, naast hun drukke werk en evt. gezinsleven zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en ontspannen toeleven naar hun magische dag!

Liefs Nina.png

REVIEW

“Nina heeft ervoor gezorgd dat onze speciale dag nog mooier werd! Ze had alles perfect onder controle, een goed gevoel bij wat wij belangrijk vonden en bovendien een fijne gastvrouw.”

- Marloes & Terry -

bottom of page