Trouwenmetnina brand
Image 2.png

Hai, Ik ben Nina, wat leuk jullie te ontmoeten!

Graag stel ik mijzelf even voor. Ik woon samen met mijn lieve vriend Dave en ons zoontje Luca in het mooie Amsterdam. Alles wat met trouwen te maken heeft, vond ik altijd al inspirerend. Als kind voerde ik dan ook samen met mijn tweelingzus toneelstukjes op dat altijd te maken had met trouwen en bruiloften, wat een pret was dat!

Het organiseren van events is iets wat ik in mijn prive leven altijd al heb gedaan zoals babyshowers & vrijgezellenfeesten.

En het plannen van de eerste bruiloft was voor mijn zus in Amsterdam. Om met verschillende leveranciers te werken en het eindresultaat te zien, vond ik geweldig! Ik wilde hier meer mee gaan doen.

Image 2.png
OVERNINA.png
Over Nina.png

Mijn streven is dat alle bruidsparen zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en ontspannen toeleven naar hun mooiste dag! Ik heb 10+ jaar ervaring als Project Manager en het organiseren en plannen zit dan ook echt in mijn bloed. Elke bruiloft is anders en maak er dan ook steeds een nieuw liefdes project van met volle aandacht, maatwerk en oog voor detail! Het is niet alleen het organiseren wat ik super leuk vind om te doen. Maar ook wetende dat je een onderdeel bent bij het waarmaken van iemands mooiste & onvergetelijke dag. Dat voelt voor mij als een klein geluksmomentje.Wat ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal en ik zou jullie graag willen leren kennen!

Meer weten? Leuk! Stuur mij een berichtje

Liefs Nina.png

Vervolgens ben ik een opleiding gestart als professioneel weddingplanner. Heel leerzaam en een paar mooie certificaten behaald. Na het afronden van mijn stage bruiloft, wat een geweldige ervaring was, is via mond op mond reclame eigenlijk het balletje gaan rollen. En zo heb ik de laatste jaren al een aantal bruiloften mogen organiseren, ook in het buitenland!

Nu wil ik er volledig voor gaan en doe ik eindelijk waar mijn passie écht ligt en heel gelukkig van wordt: Bruidsparen helpen om hun droomdag werkelijkheid te maken. Omdat zij het leven en de liefde vieren, Pura Vida! Willen jullie trouwen in Amsterdam of ergens anders om Nederland? dit is allemaal mogelijk!

Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan betekenen?

REVIEWS

“Nina heeft ervoor gezorgd dat onze speciale dag nog mooier werd! Ze had alles perfect onder controle, een goed gevoel bij wat wij belangrijk vonden en bovendien een fijne gastvrouw.”

- Marloes & Terry -