top of page
Image 2.png

Is het jullie droom om in het buitenland te trouwen? Dat snap ik volledig! Het heeft echt iets magisch!

 

Misschien is altijd al jouw droom geweest om tussen de wijngaarden te trouwen in Italië, met de voetjes in het zand trouwen op het prachtige eiland Ibiza of hebben jullie een voorliefde voor Spanje?

Wat de reden ook is, het uitgangspunt is dat jullie een prachtige dag met familie en vrienden willen, om samen de liefde te vieren! En ik kan jullie hierbij helpen!

Ik organiseer bruiloften in het buitenland van grote tot kleine en intieme bruiloften met een ongedwongen sfeer. Met de focus op Ibiza en Spanje. Voor elk budget zal ik mijn best doen om jullie droomdag te realiseren.

 

Een bruiloft organiseren is een groot project wat veel tijd en energie vergt. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie met lokale leveranciers die je op afstand moet regelen waarbij je de taal misschien niet goed spreekt.

Het vinden van de mooiste trouwloactie, het vervoer van de gasten vanuit Nederland naar de bestemming of al het officiële papierwerk wat erbij komt kijken.

 

Daarom is het inhuren van een weddingplanner dé uitkomst waarbij je al deze taken aan mij kunt overlaten.

Je werkt met één aanspreekpunt vanuit Nederland die alles vervolgens regelt. Met de ervaring die ik heb, zorg ik voor een ontspannen aanloop naar jullie prachtige dag. En uiteraard op de dag zelf zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Image 2.png
Image by Nathan Dumlao
Trouwen in het Buitenland.png

HUUR EEN WEDDINGPLANNER IN!

Foto: Sanneluna Photography

Trouwenmetnina brand

DIENSTEN IN HET BINNEN- EN BUITENLAND

< Klik op de deze links voor meer informatie over mijn diensten in het binnen- en buitenland.

Vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik help jullie graag!

bottom of page