Trouwenmetnina

Recensies

Een aantal bruidsparen die jullie voor zijn gegaan

Jan en Saar

"Mede dankzij Nina was ons huwelijk perfect georganiseerd en verliep alles vlekkeloos op de grote dag. We hoefden ons nergens zorgen om te maken, alles was onder controle.

Nina is zo fijn om mee te werken vanwege haar sociale, easy going en enthousiaste karakter en ze is getalenteerd in organiseren (gestructureerde aanpak en oog voor detail) en haar creativiteit maakt het bijzonder en super persoonlijk."

jan en saar.png
Naamloos.png
Rachel en Daniel

"Nina was voor ons de perfecte weddingplanner! 

Voorafgaand aan de bruiloft hadden we geen duidelijk idee van wat we wilden. Het bleef bij abstracte wensen van hoe de dag moest voelen. Nina hielp ons om deze om te zetten naar concrete ideeën en gaf op deze manier vorm aan onze bruiloft.


Het weekend zelf was heerlijk ontspannen! Nina heeft ervoor gezorgd dat iedereen kon genieten van de bruiloft.

Ze is prettig om mee samen te werken, communicatief sterk en een harde werker. Bedankt Nina, we hebben een fantastische bruiloft gehad!"

Marloes en Terry

"Nina heeft ervoor gezorgd dat onze speciale dag nog mooier werd! Ze had alles perfect onder controle, een goed gevoel bij wat wij belangrijk vonden en bovendien een fijne gastvrouw. Een goede combinatie van een sociale én doortastende persoonlijkheid!"

Trouwenmetnina
Pascalle & Ronald

"Ons huwelijk is een prachtige sfeervolle dag geworden met een spetterend feest. Alles klopte gewoon. Dat we er zo zorgeloos van konden genieten kwam absoluut door de goede planning, voorbereiding en het enthousiasme van Nina. Zowel voor als tijdens de dag. Nina, je was onmisbaar, duizendmaal dank"

Nieuwsgierig wat ik precies voor jullie kan betekenen?