Image 2.png

Trouwen op Ibiza, Spanje of Italië? Het kan allemaal, en ik help jullie hier graag bij!

Is het jullie droom om in het buitenland te trouwen? Dat snap ik volledig! Het heeft echt iets magisch!

 

Misschien is altijd al jouw droom geweest om tussen de wijngaarden te trouwen in Italië, met de voetjes in het zand trouwen op het prachtige eiland Ibiza of hebben jullie een voorliefde voor Spanje?

Wat de reden ook is, het uitgangspunt is dat jullie een prachtige dag met familie en vrienden willen, om samen de liefde te vieren! En ik kan jullie hierbij helpen!

Ik organiseer bruiloften in het buitenland van grote tot kleine en intieme bruiloften met een ongedwongen sfeer. Met de focus op Ibiza en Spanje. Voor elk budget zal ik mijn best doen om jullie droomdag te realiseren.

 

Een bruiloft organiseren is een groot project wat veel tijd en energie vergt. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie met lokale leveranciers die je op afstand moet regelen waarbij je de taal misschien niet goed spreekt.

Het vinden van de mooiste trouwloactie, het vervoer van de gasten vanuit Nederland naar de bestemming of al het officiële papierwerk wat erbij komt kijken.

 

Daarom is het inhuren van een weddingplanner dé uitkomst waarbij je al deze taken aan mij kunt overlaten.

Je werkt met één aanspreekpunt vanuit Nederland die alles vervolgens regelt. Met de ervaring die ik heb, zorg ik voor een ontspannen aanloop naar jullie prachtige dag. En uiteraard op de dag zelf zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Image 2.png
focus-photography-mauritius-CFjJyUOiodM-unsplash.jpg

Trouwen in het buitenland

Trouwenmetnina brand

KOSTEN WEDDINGPLANNER A-Z BUITENLAND

Voor bruiloften in het buitenland bied ik mijn dienst aan als Weddingplanner A-Z. Voordat we écht beginnen, plan ik eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens deze ontmoeting komen jullie wensen, dromen & vragen uitvoerig ter sprake. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we samen aan de slag en zorg ik dat jullie een onvergetelijke droomdag krijgen, beloofd!

  • Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 
    maak ik een op maat gemaakt offerte

  • Na akkoord kan de voorpret beginnen!​

  • Zorgeloos genieten en samen met een 
    ervaringsdeskundige de dag van je dromen organiseren

  • Ik ontzorg, adviseer over alles wat belangrijk is om te weten als je in het buitenland gaat trouwen. 

De kosten zijn verschillend per bruiloft. Dat is afhankelijk van de wensen van het bruidspaar en de hoeveelheid werk wat er nodig is. Daarom start ik altijd als eerste met een kennismakingsgesprek om een goed beeld te krijgen van jullie verwachtingen.

Op basis van deze informatie zal ik een op maat gemaakte offerte toesturen.

Vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik help jullie graag!