Trouwenmetnina brand
Coronaproof trouwen_04.png
Corona maatregelen Bruiloft.png

WAAR MOET JE PRECIES OP LETTEN? 

Trouwenmetnina brand
  • Het kabinet heeft besloten dat alle evenementen (dus ook voor bruiloftsfeesten en -diners!) onder voorwaarden met inzet van toegangstesten georganiseerd kunnen worden zónder restricties aan gastenantallen én dat met de inzet van coronatoegangsbewijzen de 1,5 meter losgelaten mag worden!

  • Concreet betekent het dat bij gebruik van Testen voor Toegang alle huwelijken weer mogelijk worden. Voorwaarden voor deze evenementen is dat zij besloten moeten zijn én dat er gebruik gemaakt wordt van Testen voor Toegang. Bezoekers kunnen met een coronatoegangsbewijs naar binnen. Het herstel- of volledige vaccinatiebewijs geldt ook als toegangsbewijs. 

  • Het evenement vindt plaats op een afgesloten locatie (binnen of buiten) waardoor er sprake is van een gecontroleerde evenementenlocatie

  • Maximale capaciteit van 100% reguliere bezetting is mogelijk;

  • Verplichte registratie en triage binnen 4 uur voor aanvang;

  • Werken met gecontroleerde in- en uitstroom;

  • Dringend advies aan medewerkers een zelftest af te nemen;

  • Dringend advies om deelnemers en medewerkers achteraf bij (lichte) klachten te laten testen.

Voor vragen neem gerust contact met mij op!

GERMS.png

Om een Coronaproof bruiloft te organiseren is het van belang dat de maatregelen in acht te nemen zoals aangegeven door het RIVM. Update nieuwe maatregelen per 30 juni 2021. Indien de besmettingscijfers het toelaten!

Laten we ervan uitgaan dat alles beetje bij beetje beter gaat worden, de regels versoepeld kunnen worden en er dit jaar met evt. aanpassingen jullie droomdag geraliseerd kan worden.

Daar geloof ik in!

THUISBLIJVEN BIJ KLACHTEN

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten, verhoging of koorts? Blijf dan thuis. Heeft u huisgenoten met koorts, benauwdheid of beide? Dan moet u ook thuis blijven. Dit geldt voor alle aanwezigen.

Image 2.png